SEO ODRŽAVANJE

Zbog činjenice da Google s vremena na vrijeme mijenja parametre po kojima rangira stranice, potrebno je neprekidno pratiti statistiku, pratiti konkurenciju te prilagođavati Vaše stranice.

Glede na veličinu i opseg poslovanja Vaše tvrtke, svaki od naših paketa sadrži optimalan broj ključnih riječi koje će na najbolji mogući način opisati Vašu djelatnost.

Mjesečni izvještaji SEO kampanje u PDF formatu šalju se na Vašu e-mail adresu ili se spremaju na našem serveru.

Praćenje statistike i uvid u postignute rezultate nakon navedenih radnji imate priliku vidjeti u svako doba dana, u korisničkom sistemu na našim web stranicama.

seo održavanje

seo održavanje

Analiziramo ocjene pretraživača i web promet kako bismo utvrdili učinkovitost programa koje smo implementirali, uključujući procjenu uspješnosti pojedinih ključnih riječi. Ispitivanje rezultata promjena i pratnja promjene.
Neprekidno dodavanje i izmjena ključnih riječi i sadržaja web stranica nužna je za kontinuirano poboljšavanje ljestvica na pretraživačima kako rast ne bi zastao ili opao iz zanemarivanja. Također želimo pregledati strategiju veza i osigurati da vaše ulazne i odlazne veze odgovaraju vašem poslovanju. Blog vam može pružiti potrebnu strukturu i jednostavnost dodavanja sadržaja koji vam je potreban.

KONTAKTIRAJTE NAS

=

SEO ODRŽAVANJE - VAŽNOST ISTRAŽIVANJA I ANALIZE POTRAŽNJE KLJUČNIH RIJEČI

Istraživanje za odabir ključnih riječi jedna od najvažnijih, najvrjednijih i najučinkovitijih aktivnosti u području SEO marketinga.

Kroz istraživanje i analizu potražnje ključnih riječi na željenom tržištu doznat ćete ne samo koje riječi i fraze su ključne za vaš SEO već i puno drugih važnih informacija o svojim potencijalnim kupcima/klijentima.

Uz analizu potražnje ključnih riječi možete predvidjeti promjene u potražnji, odgovoriti na dinamične tržišne uvjete, te ponuditi proizvode, usluge i sadržaje koje web pretraživači već aktivno traže. U povijesti marketinga razumijevanje motivacije potrošača u praktički svim područjima poslovanja nikad nije bilo tako pristupačno.

Svako pretraživanje upisano u tražilicu na neki način je zabilježeno, a alati za istraživanje i analizu potražnje ključnih riječi omogućuju vam pristup tim podacima. Ipak, ti alati neće vam direktno pokazati koliko značajna će biti određena ključna riječ/fraza za položaj vaše stranice na web pretraživaču ili za porast posjeta iz pretraživanja.