OGLAŠAVANJE PUTEM BANERA

Oglašavanje putem banera (oglasnom trakom) također može biti ključno u ciljanom dovođenju potencijalnih klijenata na Vaše stranice.

Dogovorit ćemo postavljanje bannera i zakupiti medijski prostor, pratiti objavljivanje bannera te prema potrebi tijekom kampanje promijeniti njegov izgled u svrhu još boljeg odaziva korisnika.

Oglašavanje je moguće i na tematskim web stranicama koje su posebno posvećene određenoj temi, bilo da se radi o jednom proizvodu ili grupi proizvoda / usluga.
Tematske web stranice posebno su pogodne kad se određena tema želi obraditi do detalja i na taj način korisnicima ponuditi opsežniji uvid u proizvod, robnu marku ili uslugu.

oglašavanje putem banera

oglasavanje putem banera

Digitalni marketing, analiza tržišta i konkurencije nudi nam odgovore na neka pitanja:

  • Gdje su i što rade moji kupci na Internetu?
  • Kako posložiti najbolju kombinaciju oglašivačkih mreža na Internetu?
  • Google AdWords – kako uz minimalni budžet postići najveći broj posjeta?
  • Na koji način se oglašavati na društvenim mrežama?
  • Kako i uz pomoć kojih alata voditi učinkovite newsletter kampanje?
  • Google AdSense – kako zarađivati putem ove popularne mreže?
  • Kako koristiti društvene mreže poput FacebookaTwitteraYouTube-a i sl. za postizanje marketinških ciljeva?
  • Kako kreirati sadržaj na koji će korisnici reagirati, pratiti ga i dijeliti dalje?
  • Kako ostvariti interakciju s korisnicima (i mjerljive rezultate), a ne samo prisutnost na društvenim mrežama?

oglašavanje putem banera

KONTAKTIRAJTE NAS

=

VAŽNOST ISTRAŽIVANJA I ANALIZE POTRAŽNJE KLJUČNIH RIJEČI

Istraživanje za odabir ključnih riječi jedna od najvažnijih, najvrjednijih i najučinkovitijih aktivnosti u području SEO marketinga.

Kroz istraživanje i analizu potražnje ključnih riječi na željenom tržištu doznat ćete ne samo koje riječi i fraze su ključne za vaš SEO već i puno drugih važnih informacija o svojim potencijalnim kupcima/klijentima.

Uz analizu potražnje ključnih riječi možete predvidjeti promjene u potražnji, odgovoriti na dinamične tržišne uvjete, te ponuditi proizvode, usluge i sadržaje koje web pretraživači već aktivno traže. U povijesti marketinga razumijevanje motivacije potrošača u praktički svim područjima poslovanja nikad nije bilo tako pristupačno.

Svako pretraživanje upisano u tražilicu na neki način je zabilježeno, a alati za istraživanje i analizu potražnje ključnih riječi omogućuju vam pristup tim podacima. Ipak, ti alati neće vam direktno pokazati koliko značajna će biti određena ključna riječ/fraza za položaj vaše stranice na web pretraživaču ili za porast posjeta iz pretraživanja.

oglašavanje putem banera