NEWSLETTER KAMPANJE

Pružanje informacija o aktualnoj ponudi određene web stranice putem poruke elektroničke pošte koja dolazi izravno na e-mail adresu vrlo je učinkovita marketinška kampanja.

Newsletter kampanja počinje savjetovanjem i definiranjem ciljeva. Slijedi priprema tekstova i poruka, izrada kampanje, ugrađivanje forme za prijavu na Vašoj web ili Facebook stranici, izrada i dizajn HTML predložaka, optimizacija kampanje te izrada izvješća o samoj kampanji.

Savjetovat ćemo Vas koji dan i u koje vrijeme je najbolje slati newsletter. Podržavamo samo permission-based (dopuštenje korisnika) e-mail marketing jer smo tako sigurni da će poruke sigurno stići do Vaših klijenata i potencijalnih kupaca.

Po završetku svake newsletter kampanje generira se izvješće o uspješnosti kampanje i pripremi se analiza s preporukama za buduće kampanje.

newsletter kampanje

NEWSLETTER KAMPANJE

KONTAKTIRAJTE NAS

=

10 VAŽNIH PREDNOSTI WEB TRGOVINA

1 – Praktičnost
Praktičnost je najvažnija značajka web trgovine. U web trgovinu možete ući 24 h dnevno, svaki dan u tjednu… čak i u pidžami ako poželite. Ne morate čekati u redu, ne trebate tražiti prodavača koji bi vam pomogao. Kupnju možete obaviti u svega par minuta, bez gubljenja vremena na odlazak do dućana ili na gužvu. Uz veliku uštedu vremena, ne treba zaboraviti ni ekološke prednosti web trgovine. Posebna kategorija su web trgovine info-proizvodima, primjerice e-knjigama: odmah nakon uplate možete preuzeti kupljene podatke te na taj način eliminirate bilo kakvu potrošnju materijalnih dobara.

2 – Povoljnije cijene
U web trgovinama često je bolja ponuda i cijene su niže jer proizvodi dolaze do vas direktno od proizvođača, bez uključenih posrednika. Osim toga, brojne web trgovine nude razne popuste i kupone za povoljniju kupnju.

3 – Raznolikost
Ponuda u web trgovinama je fantastična – na istom mjestu možete birati između različitih marki i proizvoda različitih proizvođača. Imate pristup najnovijim svjetskim trendovima, a ne morate trošiti novac na put(ovanje) do izvora ponude. U mogućnosti ste kupovati od trgovaca iz drugog dijela zemlje ili iz druge države pa i kontinenta, bez ograničenja na lokalnu ponudu.

Web trgovine nude daleko veći izbor boja i veličina od uobičajenih, lokalnih trgovina. Vjerojatno vam se već dogodilo da ste potrošili novac i vrijeme na odlazak do neke lokalne trgovine da biste tamo otkrili da je proizvod kojeg trebate rasprodan. Neke web trgovine imaju opciju za rezervaciju proizvoda kojeg trenutno nema na skladištu i jave vam kad proizvod opet postane dostupan. Osim toga, u svakom trenutku imate mogućnost prebaciti svoju pretragu u drugu web trgovinu u kojoj je proizvod dostupan.

NEWSLETTER KAMPANJE