DRUŠTVENE MREŽE

Društvene mreže poput Facebook-a, YouTube-a, Twitter-a ili LinkedIn-a danas su postali neizostavan dio prezentacije i komunikacije tvrtke na internetu.
Nakon definiranja ciljeva istražujemo konkurenciju i mogućnosti te predlažemo niz aktivnosti koje čine marketinški plan Vaše tvrtke za društvene mreže. U tijeku kampanje analiziramo uspješnost poduzetih aktivnosti te prilagođavamo daljnji tijek kampanje.

Ciljevi kampanje na društvenim mrežama:

  • širenje svijesti o brandu
  • promocija novog sadržaja na poslovnim web stranicama
  • promocija novog proizvoda
  • stvaranje povjerenja
  • održavanje veza s postojećim klijentima i kupcima
  • istraživanje navika potrošača i tržišta općenito te širenje baze klijenata
društvene mreže facebook

Marketing putem društvenih medija povećava svijest vašeg branda.  78% malih poduzeća koristi društvene medije kako bi privuklo nove kupce. Nadalje, 33% kupaca identificiralo je društvene medije kao načine prepoznavanja proizvoda i usluga novih marki.

Marketing putem društvenih medija pomaže u provjeri vašeg branda. Kad se pravilno izvrši, prisutnost društvenih medija tvrtke govori potrošačima da je njihov brend aktivan i usredotočen na naprednu komunikaciju s potrošačima. 63% potrošača koji pretražuju tvrtke putem interneta vjerovatnije će koristiti one s informativnim društvenim medijima

Praktički je nemoguće izravno ciljati SEO – Google više ne želi da to radite. Umjesto toga, želi da su tvrtke usredotočene na svoje stvarne korisnike. To znači da je značaj društvenih mreža porastao. Društvene mreže su odraz prave popularnosti, tako da će ono što je popularno na društvenim mrežama postati popularno i u Google-ovim rezultatima pretrage.

Društvene mreže trebaju postati sastavni dio vaših SEO i marketinških kampanja. Veći angažman na društvenim mrežama je vrlo važan tako za SEO kao i za osnovni marketing.

Facebook - Društvene mreže

Facebook kampanja se sastoji od:
Izrada Facebook stranice: Profil tvrtke, proizvoda ili usluge sa osnovnim informacijama, djelatnostima i fotografijama
Itegracija Facebook stranice sa web stranicom, sinhroniziranje zajedničkih sadržaja i ponuditi na oba mjesta zajedničke aplikacije primjerene mjestu objavljivanja.
Facebook ciljano oglašavanje.
Mini web integracija Facebook aplikacija.
Nagradne igre i drugi interaktivni sadržaji

Twiter kampanja - Društvene mreže

Izrada Twiter računa
Izgradnja Twiter mreže
Integracija sa web stranicom
Distribucija članaka sa web stranica
Ugradnja tweetova unutar sadržaja
Brand monitoring
Personaliziranje tvrtke ili branda

LinkedIn

Pomoć u izradi LinkedIn profila Integracija sa web stranicom
Savjetovanje za korištenje LinkedIn-a u svrhu oglašavanja i jačanja Vašeg poslovanja

KONTAKTIRAJTE NAS

=